top of page

Samsø Linien A/S har valgt ny formand


På Samsø Linien A/S generalforsamling den 27. september 2018 fratrådte Peter Berndt sin mangeårige formandspost i bestyrelsen efter eget ønske og er nu menigt medlem. Til Samsø Liniens nye formand valgtes John Steen Mikkelsen, der indtil 23. oktober var administrerende direktørfor Danske Færger A/S.

John Steen Mikkelsen, der er bosiddende i København, har haft en snart 40-årig karriere i den maritime verden. Han besidder en række tillidsposter og er netop valgt som ny formand for Interferry, der er den internationale brancheorganisation for færgeoperatører. Rederiets bestyrelse består desuden af Jan Fritz Hansen, Søren M. Christoffersen og Kaia Bertelsen.

Rederiets bestyrelse kunne i øvrigt meddele, at rederiets færge M/F LOLLAND fortsat lever op til alle forventninger og forudsætninger og er et godt aktiv for rederiet. Årsregnskabet for 2017/18 blev godkendt.

Seneste nyheder
bottom of page