top of page

Samsø Liniens aktiviteter

SAMSØ PERLEN

 

Samsø Linien A/S ejer restaurant Samsø Perlen som ligger på adressen Sælvig 48. Restauranten bortforpagtes i øjeblikket og fungerer både som spisested og overnatningssted. Restauranten har åbent hele året. Herunder finder du et link til restaurantens hjemmeside.

SAMSØ LINIEN - FRA STORME TIL HAVARI OG BJÆRGNING

 

Stormomsust rederi havarerede og blev bjærget.

 

Journalist og forfatter Bjarne Jensen fortæller i en bog udgivet i 2012 Samsø Liniens historie. Den redegør blandt andet for rederiet stormfulde forhold til Samsø Kommune, der endte med, at kommunen valgte et andet rederi til sejladsen mellem Samsø og Jylland. Det lignede et totalt havari, men Samsø Linien bjærgede sig i land og har igen et skib i søen.

 

Samsø Linien A/S ejer i dag ét skib, som sejler mellem Lolland og Langeland. Historien om rederiet, og hvorfor det er endt med at kun at have en enkelt færge, som sejler langt væk fra Samsø, bliver fortalt i bogen ”Samsø Linien – fra storme til havari og bjærgning”.

 

Bjarne Jensen har gennemgået hundredevis af dokumenter, avisartikler og har desuden interviewet en række nøglepersoner, både fra rederiet og blandt dets kritikere.

Køb bogen ved at sende en mail til kb@samsoelinien.dk med oplysninger om antal og ønsket forsendelsesadresse.

Bogen - 250,00 Kr.

Evt. forsendelse - 70,00 Kr.

bottom of page