top of page

Om Samsø Linien

 

Med færgen M/F LOLLAND, der sejler mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland er Samsø Linien fortsat et rederi, selv om den aktive færgedrift på Samsø foreløbig sluttede i 2008. 

M/F LOLLAND er chartret ud til Molslinjen A/S for en 10-årig periode (med mulighed for +2 år), der begyndte 01.03.2012. Samsø Linien A/S følger aktivt med i skibets drift, og har den glæde, at der er en overordentlig stor tilfredshed med skibet, der har været med til at løfte niveauet på ruten sammen med et søsterskib M/F LANGELAND. 

 

Samsø Linien A/S ejer ejendommen Sælvig 48 på Sælvig havn. Ejendommen er indrettet til restaurant og hotel og har siden 01.10.2013 været bortforpagtet til Birgit Hougård og Steen Soelberg. Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og har i sommeren 2015 fået ny stor terrasse med servering.

 

Samsø Liniens administration befinder sig i maritime omgivelser i Kolby Kås, idet rederiet har lejet lokaler af A/S Havnen ved Kolby Kås, på Strandbakkevej 2. Her fra administreres rederiet og Samsø-Fonden har sit sekretariatet her. Her afholdes de fleste af selskabernes bestyrelsesmøder ligeledes.    

 

Samsø Linien A/S historie er beskrevet i bogen ”Samsø Linien – Fra storme til havari og bjærgning”  af Bjarne Jensen, udgivet i 2012 af Samsø Linien A/S, da man fra selskabernes side ønskede at klarlægge, hvorfor et lille veldrevet og velkonsolideret rederi ikke længere skulle forestå færgedriften til og fra Samsø.

Her kan du se og downloade Samsø Linien A/S's vedtægter i pdf-format

Samsø-Fonden

Strandbakkevej 2

8305 Samsø

Tlf: 86 59 17 02

Email: kb@samsoelinien.dk

CVR-Nr.: 13211078

KONTAKT
SEND EN BESKED TIL SAMSØ-FONDEN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Samsø-Fonden, er du velkommen til at skrive en besked. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Thanks for submitting!

ADMINISTRATION OG BESTYRELSE
KaiaBertelsen.jpg
Sekretær
Kaia Bertelsen
John Steen-Mikkelsen_edited.jpg
John Steen Mikkelsen
Bestyrelsesformand
Peter Berndt
Bestyrelsesmedlem
Jan_Fritz_Hansen-highres_edited_edited.j
Jan Fritz Hansen
Bestyrelsesmedlem
KaiaBertelsen.jpg
Kaia Bertelsen
Bestyrelsesmedlem
Søren Morbitzer Christoffersen
Bestyrelsesmedlem
bottom of page